TIME TABLE FOR .NG MEDIA COLLEGE
Date: Friday, 20th July 2018


TIME SEGMENTS
9:30am-10:00am Registration
10:00am-10:30amIntroduction (30 Mins)
  • Welcome address
  • 10:30am-11:15amSession 1
    • Title: An Overview of the DNS Industry and Local Hosting
    • Facilitator: Mr. Muhammed Rudman (MD/CEO, Internet Exchange Point of Nigeria)
    • Course Duration: 45 Mins.
    11:15am-11:35amTea break:   20 Mins.
    11:35am-12:20noonSession 2
    • Title: Enhancing the Nigerian Economy through Domain Name Business
    • Facilitator: Mr. Shehu Sikiru (Dean, NiRA Academy)
    • Course Duration: 45 Mins.
    12:20pm-1:05pmSession 3
    • Title: Brand Protection and Trademarking on the Internet
    • Facilitator: Barr. Emmanuel Edet (Head, Legal Services and Board Matters Unit of the National Information Technology Development Agency)
    • Course Duration: 45 Mins.
    1:05pm-1:50pmSession 4
    • Title: Cyber security: Protecting the resilience of Nigeria‚Äôs financial services
    • Facilitator:
    • Course Duration: 45 Mins.
    1:50pm-2:30pmLunch:   (40 mins)
    2:30pm-3:15pmSession 5
    • Title: Adopting .ng/our national identity online: A case for the financial services sector in Nigeria
      Internet Governance and Digital Policies
    • Facilitator: Rev. Sunday Folayan (President, Nigeria Internet Registration Association)
    • Course Duration: 45 Mins
    3:15pm - 4:00pmClosing remark (45 mins)
    • Comments/Remarks from Participants
    • Closing Remark by NiRA COO
    • Presentation of Certificates